sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Mândru

    Fiind obligat de Art. 55 din CONSTITUȚIA ROMÂNIEI (legea supremă a țării) să-mi apăr țara (de hoți), mi-am luat familia și am ieșit. În acele ore, fiul meu a pupat drapelul și mi-a zis: tati, tati, uite! ROMÂNIA!
    Nu știu ce ar simți alt tată dacă trecea prin același lucru ca mine. Poate că nu mă interesează. Poate că nici pe el nu-l interesează ce am simțit eu. Important este ca ei, ăștia mici de vin din spate, să-și iubească țara.


#colectiv

duminică, 1 noiembrie 2015

O șpagă de zeci de vieți!

    Cuvintele sunt de prisos. Vieți s-au pierdut și probabil nu toți cei răniți vor scăpa cu viață. Mulți dintre noi suntem părinți, suntem fii, fiice, frați, surori, bunici și nepoți. Toți iubim viața, la fel și cei nefericiți, din clubul bucureștean. N-avem cum ajuta familiile îndoliate, nu putem întoarce timpul și nici readuce la viață pe cei pierduți. Vă îndemn, în numele celor trecuți în neființă, să ținem capul sus și să-i scoatem la iveală pe vinovați. Toți avem un cuvânt de spus în ceea ce s-a întâmplat, oricare dintre noi putând fi acolo. Nu mai accepta compromisuri. Pe ei i-a costat viața!